Bagværk
Brød og boller
Nybagte boller er altid en succes! – og så dufter det helt fantastisk i hele huset.
Jeg elsker at bage og jeg elsker at finde nye opskrifter og prøve mig frem. Heldigvis lykkes det for det meste.
Her på siden finder du løbende de nye opskrifter på hjemmebagte boller og brød jeg anbefaler.
Der skulle gerne være noget for alle og jeg sørger for at der hele tiden kommer nye opskrifter.
På denne side finder du alt fra de lækre og luftige til koldhævede- og hurtige boller, når det kniber med tiden.
Husk at det gør en stor forskel, hvilken type mel du bruger. Nogle typer mel hæver rigtig godt, hvor andre næsten ikke kan hæve. Det er rigtig vigtigt at have i baghovedet, hvis du ønsker et godt og luftigt bagværk. Mange af mine opskrifter er med bageenzymer, men som der står i opskrifterne kan dette altid undlades. Bageenzymer giver et mere saftigt og luftigere brød – og lige det sidste touch!