Bønner med bacon og hvidløg
Antal
4
personerTid i alt
10
minutterBønner med bacon og hvidløg er en super nem ret, der fungerer rigtig godt som tilbehør til f.eks. en god Ribeye eller en god steg.
Bønnerne bliver dejligt sprøde, hvidløgsfeddene giver en god smag og baconen taler vidst for sig selv!
En af de bedste ting ved bønner med bacon må være, at det ikke tager mere end 10 minutter at gøre klar. Derfor er retten helt perfekt, hvis du har gang i flere ting i køkkenet eller har gæster lige på trappen.
Man kan sagtens gøre det hele klar og sætte til side, til det skal bruges. Her kan det hurtigt varmes op igen, så det er klar til servering.
Ingredienser
300 g frosne grønne bønner
1 pakke bacontern
3 fed hvidløg
Fremgangsmåde
- Steg baconen sprød i en gryde
- Hæld de frosne bønner i gryden og rør rundt ved lav varme
- Når bønnerne er tøet op, presses hvidløg ned i gryden
- Lad det stå et par minutter og server som tilbehør evt. til en god bøf
Vil du gemme opskriften?
Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest
Følg med i nye opskrifter
Like us on Facebook