Hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing er et rigtig godt alternativ til diverse købedressinger. Den smager super godt og så er den nem at lave. Den har bedst af at stå og trække en times tid, så lav den gerne en time før du skal bruge den. Vi laver den altid når vi skal have pitabrød, men den er også rigtig god til salater og som tilbehør til grillmad.
Mængden af hvidløg kan varieres efter smag. Har du rester tilbage, kan det sagtens gemmes til de næste par dage. Den kan dog smage meget af hvidløg dagene efter, men så kan den bare tyndes op med mere creme fraiche.

Hjemmelavet hvidløgsdressing

0 af 0 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: TilbehørSværhedsgrad: Let
Antal

4

personer
Tid i alt

5

minutter

Man kan nemt krydre sin hvidløgsdressing lige som man vil. Vi bruger normalt altid dild, men forskellige krydderurter som persille og purløg fungerer også rigtig godt. Du kan også med fordel tilføje en lille smule dijonsennep i hvidløgsdressingen.

Ingredienser

  • 250 g creme fraiche

  • 3 fed hvidløg

  • frisk dild

  • salt & peber

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne sammen
  • Sæt det på køl og lad det stå og trække i minimum 1 time

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*