Med denne opskrift kan du lave boller, som du ellers kun får på italienske restauranter. De bliver sprøde, meget saftige og helt utroligt luftige – og så er det nogle rigtige smørtyve. De er faktisk ret simple at lave og kræver ikke mange ingredienser. Det er dog nødvendigt med en røremaskine, da dejen skal æltes meget og det er næsten umuligt at ælte den i hånden. Du kan bage bollerne samme dag, eller du kan vælge at hæve dem i køleskabet natten over, så de er klar dagen efter. Det er uden tvivl de mest luftige boller jeg har bagt til dato.
hej,
Jeg synes, at bollerne er rigtigt gode, og bageenzymet giver det lige det ekstra..
Jeg har blot udfordringen, at skorpen bliver blød efter ca 20 til 30 minutter..
Har du et forslag til hvad jeg kan gøre anderledes.?? Opskriften bliver fulgt til punkt og prikke. Har prøvet med og uden damp, får samme resultat med at skorpen bliver blød efter et stykke tid.
Meget lækre. Dog for meget salt – i hvert fald med mit salt og min måleske. Fint hvis salt også angives i gram.
Dejlige sprøde, saftige og luftige boller. Første gang det er lykkedes mig at lave noget der ligner noget fra en god bager 🙂. Men jeg synes saltmængden er meget voldsom. Brugte kun 1 spsk (15ml), men alligevel lidt i overkanten smagsmæssigt. Men måske en supplerende angivelse i gram ville hjælpe med korrekt dosering.