Kanelsnegle
Antal
12
stkForberedelse
40
minutterTilberedelse
20
minutterTid i alt
1
timeKanelsnegle – nem og lækker opskrift! Kanelsnegle kan bruges til næsten alle anledninger. Både når man skal kræse lidt for familien, til en fødselsdag eller som lidt lækkert til eftermiddags kaffen.
Ingredienser
30 g gær
1 spsk lunkent vand
1 æg
1 dl fløde
6 spsk sukker
250 g smør
350 g hvedemel
3 tsk kanel
mælk til pensling
Fremgangsmåde
- Udrør gæren i det lunkne vand
- Tilsæt æg, fløde, 2 spsk sukker og rør godt rundt indtil gæren er helt opløst
- Hæld melet i en seperat skål og tilsæt 175 g smør (man kan med fordel tage smørret ud ad køleskabet 30 minutter før, så den er blød at arbejde med)
- Arbejd smørret ind i melet med hænderne, indtil der ingen smørklumper er tilbage
- Gærblandingen hældes i melet og æltes godt sammen til en smidig dej
- Læg et rent viskestykke over dejen og lad den hvile lunt i ca. 30 minutter
- Imens dejen hviler, blandes 4 spsk sukker, 3 tsk kanel samt 80 g smør sammen i en skål
- Rul dejen ud i en rektangel og fordel kanel cremen
- Rul dejen sammen til en pølse og skær den ud i ca. 12-16 kanelsnegle
- Fordel dem på en bagerist med bagepapir og pensl dem med mælk
- Stil dem i ovnen ved 220°C i ca. 15-20 minutter
Vil du gemme opskriften?
Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest
Følg med i nye opskrifter
Like us on Facebook