Lakseruller med flødeost og spinat

Lakseruller eller lakseroulader fyldt med flødeost og frisk spinat er en virkelig lækker forret.
De tager ikke mere end 20 minutter at lave, og så kan du lave dem klar flere timer før du skal bruge dem og bare opbevare dem i køleskabet.
Vi laver dem ofte når vi skal have gæster, der er de altid et stort hit.
De passer også rigtig godt til et tapasbord, hvor der skal være en masse forskellige retter.

Lakseruller med flødeost og spinat

4 af 17 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: Fisk & skaldyr, Forretter, OpskrifterSværhedsgrad: Let
Antal

4

personer
Tid i alt

20

minutter

Lakseroulader er en lækker og nem forret med laks, flødeost og spinat i tortilla pandekager.

Ingredienser

  • 250 g røget eller gravad laks

  • 2 tortilla pandekager

  • 200 g flødeost

  • 2 tsk stenbidderrogn

  • 1 spsk frisk dild

  • 1 spsk frisk persille

  • 1 håndfuld frisk spinat

  • saft fra en halv citron

  • salt & peber

Fremgangsmåde

  • Bland flødeost, dild, persille, citronsaften, salt, peber og stenbidderrogn godt sammen
  • Læg en tortilla ud på et skærebræt eller tallerken og smør et jævnt lag af flødeost blandingen på
  • Fordel laksen over hele tortillaen og smør evt. et tyndt lag flødeost ovenpå laksen
  • Skyl spinaten og fordel et lag ovenpå laksen og flødeosten
  • Rul tortillaen stramt sammen til en rulle og pak den derefter ind i madlavningsfilm, så den holder formen
  • Læg dem i køleskab og lad dem hvile i minimum en times tid inden servering

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Lakseruller med spinat og flødeost
Lakseroulade med spinat og flødeost

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*