Madpandekager med oksekød

Madpandekager med oksekød
Madpandekager er en lækker og super hurtig ret at lave. Der er mulighed for at variere fyldet lige som man vil. De smager f.eks. også godt med marineret kylling, laks eller skinkestrimler. Sidste gang vi lavede madpandekager, valgte vi at bruge resterne fra den kødsovs, vi havde lavet dagen før. Det blev rigtig godt og fyldt med smag – det kommer vi nok til at gøre igen.

Madpandekager med oksekød

0 af 0 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: AftensmadSværhedsgrad: Let
Antal

4

personer
Forberedelse

15

minutter
Tilberedelse

15

minutter
Tid i alt

30

minutter

Ingredienser


  • Pandekager
  • 250 g hvedemel

  • 4 æg

  • 6 dl mælk

  • 1 tsk salt

  • smør eller margarine til stegning


  • Fyld
  • 500 g hakket oksekød

  • 1 løg

  • 2 fed hvidløg

  • 1 dåse hakkede tomater

  • 150 g bacon i tern

  • 5 brune champignoner

  • salt & peber

  • evt. gulerødder, majs eller andet grønt

  • 100 g revet mozzarella

Fremgangsmåde


  • Pandekager
  • Rør mel, mælk og salt sammen i en skål
  • Hæld fedtstof og derefter lidt dej ad gangen på en middelvarm stegepande og steg pandekagerne

  • Fyld
  • Steg baconen på en pande til det er sprødt. Skær champignonerne i skiver og hæld sammen med baconen i et par minutter
  • Hak løget og svits det i en gryde med lidt fedtstof
  • Brun det hakkede oksekød sammen med løgene og tilsæt herefter bacon og champignoner (og evt. andet fyld)
  • Press de to fed hvidløg over kødet og drys med salt og peber
  • Hæld de hakkede tomater sammen med kødet og lad det stå og simre i ca. 15 minutter
  • Hæld fyldet i midten af pandekagerne og rul dem sammen. Placer dem i et fad og drys dem med revet mozzarella
  • Sæt dem i ovnen i ved 200°C varmluft til osten er smeltet og gylden – det tager ca. 10-15 minutter

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*