Wok med mørbrad og grøntsager

Wok med mørbrad og sprøde grøntager er en rigtig lækker ret og så er den hurtig at tilberede.
Wokretter er helt perfekte til de dage, hvor det skal gå hurtigt. De tager ingen tid at lave og du kan for det meste bruge, det du har i køleskabet. Kokosmælk er en sikker vinder i de fleste wokretter. Det giver en lækker cremet ret og så er det et langt sundere alternativ til fløde. Hvis du er til spicy wokretter, tilføjer du bare mere chili. Denne opskrift giver en middelstærk ret, så alle kan være med.

Wok med mørbrad og grøntsager

0 af 0 bedømmelser
Opskrift af: Vores Opskrifter Kategori: AftensmadSværhedsgrad: Let
Antal

2

personer
Tid i alt

30

minutter

Ingredienser

  • 1 spsk smør eller margarine

  • 1 svinemørbrad

  • 1 rød peberfrugt

  • 1 squash

  • 1 chili

  • 1 dåse kokosmælk

  • 3 spsk sød chilisovs

  • 3 tsk grøn karrypasta

Fremgangsmåde

  • Puds mørbraden og skær den ud i mindre stykker eller strimler
  • Skær chilien ud i mindre stykker
  • Kom smør eller margarine i gryden og når det er smeltet tilsættes kødet
  • Brun kødet af, tilsæt chili og herefter kokosmælken
  • Tilsæt chilisovs og rør godt rundt
  • Smag retten til med karrypasta, forsøg med en tsk ad gangen, rør godt rundt og smag retten til
  • Mens retten står og simrer ved lav varme skylles grøntsagerne
  • Skær grøntsagerne ud i mindre terne og læg dem i gryden
  • Smag retten til, det kan være der skal mere karrypasta i, for at give mere smag
  • Lad retten stå og simre 5-10 minutter inden servering

Vil du gemme opskriften?

Følg os @VoresOpskrifter på Pinterest

Følg med i nye opskrifter

Like us on Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*